2 vision 100 banen voor TV Eresloch uit Eersel
Het bestuur van TV Eresloch uit Eersel heeft van haar leden goedkeuring gekregen voor de aanleg van 2 Padel banen.
Onderzoeksfase
Na uitgebreid onderzoek naar de wensen van de leden en de beste banen heeft de commissie gekozen voor 2 Vision 100 Panoramic banen van Padel.nl. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. We danken het bestuur en de commissie voor de fijne samenwerking. De start van de aanleg zal binnenkort plaatsvinden. De banen in Eersel zullen eind van het jaar aan de club worden opgeleverd.
Fraai doordacht design
De Vision 100 Panoramic is niet alleen een fraaie baan om te zien, ook is deze kooi zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Wissel dat af met de mooie kleurstelling van Antraciet grijs voor het metaal, veel glas met een dikte van 12 mm en een afwerking van teracotta kleurig kunstgras van de hoogste kwaliteit en we kunnen niet anders concluderen dan dat de commissie zijn huiswerk goed heeft gedaan. Om het hele jaar maximaal gebruik te kunnen maken van de banen is gekozen voor Led verlichting van het merk Philips en zijn de banen ook nog eens rolstoel-toegankelijk. Kortom heel Eersel en omgeving kan straks maximaal genieten van de mooie sport padel.
Vision 100 Panoramic
De Vision 100 is de baan dit de sport extra zichtbaar maakt voor het publiek. Ideaal voor clubs die mee spelen in de KNLTB padel competitie en toernooien organiseren. Uiteraard voldoet de Vision aan de hoogste kwaliteitseisen van de internationale bind en is het standaard 12 mm dikke glas super veilig. Net als de Classic kan ook deze baan in iedere gewenste RAL kleur worden geleverd
Padel | It’s a Hit!