Onze projecten

PADELBANEN DIE WIJ HEBBEN OPGELEVERD

Padel in gemeente Harderwijk, Gelderland

TV De Rummels in Hierden.

Ook in kleine dorpen durven ze groot te denken, zoals in
Hierden (gemeente Harderwijk). Het dorp telt 3.100 inwoners, maar zeker ook een
actieve tennisgemeenschap. Tennisvereniging de Rummels heeft Padel.nl de opdracht
gegund om een Classic 100 padelbaan aan te leggen. De afwerking met 12mm glas,
Philips Led200 verlichting en Condor kunstgras in de kleur blauw maken de baan
helemaal af. Zodra het park weer open mag zal ook de opening plaatsvinden.

LaPlaya & FIP 100/250

Dat padel zo snel aan populariteit wint, snappen wij heel goed. Het is leuk, dynamisch, interactief en voor iedereen. De overtreffende trap in racketsporten. Het aantal padelbanen groeit niet voor niets als een komeet en daar werken wij als banenbouwer hard aan mee. Daarnaast zien we ook de toenemende belangstelling voor (internationale) toernooien.
Een van de centra in Nederland is het in Rijswijk (Zuid-Holland) gevestigde LaPlaya. We zijn dan ook trots te kunnen melden dat we met Padel.nl partner zijn geworden bij dit mooie Padel Centrum. Van 1 tot en met 4 december vond hier het internationale FIP 100/250 plaats, uiteraard ook hier een warme bijdrage vanuit Dropshot en Padel.nl.

Het juiste fundament

Padel.nl heeft opdracht gekregen om, voor 5 nieuw te bouwen Padelbanen, de fundering aan te leggen.
De banen voor Play Padel Club Amsterdam waren al in bestelling toen we de opdracht kregen, maar dat neemt niet weg dat een goed fundament de basis is voor jarenlang speelplezier en dus zette we onze tanden in dit mooie vraagstuk. Zoals heel Nederland wel weet, staat Amsterdam er niet om bekend dat er nooit een verzakking plaats zal vinden. Ingegeven door de veengrond, kent het bouwen in Amsterdam altijd wel zo haar uitdagingen. In overleg met onze opdrachtgever hebben we geadviseerd om te bouwen met een lichtgewicht en supersterke ondergrond. Na de aanleg van de gestabiliseerde zandfundering hebben we het fundament afgewerkt met Supersub. Supersub voldoet uiteraard aan de nieuwe normen en eisen van het NOC*NSF.
Deze milieuvriendelijke toplaag wordt steeds vaker toegepast als sportveld fundering en zo ook voor Padel. Meer weten over deze interessante prijs-kwaliteit fundering? Check dan deze video maar eens:

Het hele jaar Padel spelen

Bij TC Unicum in Leiden, Zuid-Holland, kunnen de leden hun geluk niet op. Naast de ombouw van de tennisbanen naar all weather gravelbanen zijn er ook direct voorbereidingen getroffen voor de aanleg van 3 padelbanen. De aanleg van de eerste 2 Vision 100 padelbanen zijn direct van start gegaan. Hierdoor kunnen de leden nu het hele jaar door zowel tennis als padel spelen.

Voor de aanleg van de derde baan is de fundering alvast klaargelegd. De keuze voor de Vision100 banen van Padel.nl is een goede voor de van oudsher prestatiegerichte tennisvereniging uit Leiden. “Dit baantype kenmerkt zich door het fraaie design en de grote hoeveelheid glas. Hierdoor is het voor het publiek superfijn om wedstrijden te kijken.” aldus Danny van Vaneveld, eigenaar van Padel.nl. “Denk hierbij aan de competities en toernooien, maar ook voor het geven van de trainingen is dit een groot voordeel.” De vereniging veranderde haar naam van TC Unicum naar TCP Unicum om de Padelclub ook echt een plaats te geven binnen de tennisvereniging. Ook op de website heeft Padel een vaste plaats gekregen, met uitleg over de sport en onder andere de teams die meedoen aan de KNLTB Padel competitie.

De vereniging heeft ervoor gekozen om de panoramische padelbanen uit te voeren in de kleur blauw. Dit geeft zeker in combinatie met het eveneens blauwe kunstgras een prachtige uitstraling. De verlichting is voorzien van Lumosa armaturen met een lichtopbrengst van circa 500 lux. De onderbouw is voorzien van een SuperSub sportfundering en er zijn poeren geplaatst voor het juiste draagvermogen van de kooiconstructie. Uiteraard zijn de banen opgeleverd onder keurmerk van ISA-Sport, de officiële keuringsinstantie van de KNLTB. Hierdoor is de vereniging verzekerd van een duurzame investering en zijn de leden verzekerd van een veilige constructie.

Meer informatie is onder andere te vinden op de website en facebook van de club.

T.C. de Kooistee

T.C. de Kooistee kiest voor Padel.nl.
Op woensdag 8 juli jongstleden heeft het bestuur van T.C. De Kooistee, ja gezegd tegen de aanleg van een padelbaan van Padel.nl op de tennisvereniging. De aanleg van de padelbaan is onderdeel van een complete renovatie van het tennispark. Na grondig onderzoek door het bestuur is er gekozen voor de kwaliteit van Padel.nl. In overleg is de opdracht verstrekt om nog deze zomer de leden kennis te laten maken met deze super attractieve sport.
Er is gekozen voor de Classic 100 met een fundering van waterdoorlatend beton. Voor de kunstgras toplaag is de kleur blauw gekozen. Het framesysteem zal worden uitgevoerd in de kleur zwartgrijs (RAL 7021).

Padel.nl verzorgt extra padelbaan voor TC Gilze

Tennisvereniging TC Gilze breidt haar aanbod padel uit met een extra Classic 100 padelbaan van padel.nl.
TC Gilze heeft in stijl met haar vorige padelbaan gekozen voor een groene kleur kunstgras met een zwart stalen frame. De padelbaan wordt ook rolstoeltoegankelijk gemaakt. Daarnaast wordt de padelbaan voorzien van led verlichting zodat ook s’avonds van het padelspel genoten kan worden.
De oplevering voor de nieuwe baan staat gepland op 15 september. Er zal op deze datum tevens een feestelijke opening zijn.
Met deze nieuwe aanwinst, in de vorm van een Classic 100 baan is wederom bewezen dat padel een leuke en snelst groeiende sport in Nederland is. Ben jij benieuwd wat padel precies is? Kijk dan hier eens voor meer informatie over het verslavende spelletje.
Wist je dat? De nieuwe baan op TC Gilze voldoet aan alle voorwaarden van de Internationale Padel Federatie.
Voor meer informatie of om eens padel te spelen verwijzen wij je graag naar www.tcgilze.nl of een van de andere padellocaties binnen Nederland.

Wat een impuls voor onze vereniging!

‘LTC Triomf: wat een impuls voor onze vereniging!’
Sinds juni is LTC Triomf in Bergschenhoek de trotse bezitter van twee padelbanen. Met plezier aangelegd door padel.nl . Vanaf nu kan er zowel getennist als gepadeld worden op de club. En het is nu al een groot succes. De toeloop van nieuwe leden is enorm en overtreft elke verwachting. In no time hebben zich meer dan 130 nieuwe leden aangemeld. Zo is en blijft LTC Triomf Padel een bruisende vereniging!

Ricoh Open 2016

Padel.nl is proud partner van het Plugro Promodorp tijdens het Ricoh Open 2016 in Rosmalen.
Het grootste outdoor tennisspektakel van Nederland! Een must see voor alle tennisliefhebbers. We hopen je dan ook te verwelkomen in onze stand in het Plugro Sport en Fashion Promodorp. Wij zijn er alle dagen, van 6 tot en met 12 juni.

TC Hilten gaat voor Padel

TC Hilten kiest voor 2 Classic 100 padelbanen.
Tennisvereniging TC Hilten breidt het aanbod voor haar leden uit. Het aanbod van 3 gravel banen (buiten), 4 tapijtbanen en 3 squashbanen(binnen) wordt uitgebreid met 2 Classic 100 padelbanen van Padel.nl.
Er is gekozen voor een blauwe kleur kunstgras met een zwart frame. Hierbij zullen de netpalen en lichtmasten in de kleur van het kunstgras wordt opgeleverd. Daarnaast is het door de de LED verlichting  ook mogelijk om s’avonds te paddelen. In de laatste week van februari beginnen we met de aanleg van de banen. We verwachten de banen de derde week van maart op te leveren zodat de leden van TC Hilten ook aan hun padel avontuur kunnen beginnen.
Bekijk hier onze padelbanen.