Padel-sport meer onder de aandacht

4 augustus 2021
in Latest hits, Padelbanen, Referenties by Danny van Vaneveld

Honsbeek Media en Unicum Open tot 2025 met elkaar verder!
De 2020 editie van het Unicum Open was vorig jaar het sterkst bezette nationale toernooi, en één van de zes P500 toernooien die samen het Nationale Masters circuit vormen. De samenwerking met Honsbeek Media resulteerde in een professioneel verzorgde livestream van de gehele finaledag, waar met trots op kan worden teruggekeken. Het is goed om te zien dat Honsbeek Media zich blijft door ontwikkelen op het gebied van livestreaming.
Toernooiorganisatoren Wouter Waaijers en Onno Eskes: “We zijn ongelofelijk blij te kunnen melden dat we een vijfjarig partnership met hoofdsponsor Padel.nl zijn aangegaan. Hierdoor kunnen we onze samenwerking met mediapartner Honsbeek Media voor diezelfde periode voortzetten. We streven er als Unicum Open naar het mooiste nationale padeltoernooi in Nederland te blijven. Een livestream van het hoogste niveau is daarbij een vaste waarde.”
Mark Honsbeek directeur van Honsbeek Media: “Wij zijn erg blij met deze overeenkomst, we kunnen ons hierdoor de komende vijf jaar nog meer meer specialiseren in padel, elke sport heeft zo zijn specifieke kenmerken, door deze langdurige samenwerking kunnen we livestream voor padel nog meer fine-tune.
Om padel nog meer onder de aandacht te brengen heeft Vanaf de Zijlijn het onderdeel PADEL Vanaf de Zijlijn in het leven geroepen, een onderdeel met eigen Facebook-pagina en de focus op meer promotie voor Padel.
Tekst via: www.vanafdezijlijn.nl link: https://bit.ly/3rRc9Kd